Ceník a služby

Každá mnou nabízená služba se kalkuluje jinak, záleží vždy na zadání. Pro přesnější odhad ceny Vašeho zadání mě prosím osobně kontaktujte.

Než se pustím do samotné práce, je vždy potřeba s Vámi konzultovat detaily zadání, abych pro Vás mohl odhadnout cenu. Pokud se mám vejít do nějaké sumy, přizpůsobím tomu svou práci, aby byly obě strany spokojené. Umím namalovat jednoduché ilustrace, ale i složité a propracované obrazy. Zpracuji jednoduše Vámi navrhnuté logo, nebo řádně promyslím a samostatně navrhnu logotyp, který vystihuje Vaši myšlenku a podnikání, a tak dále. Obecně řečeno, čím náročnější zadání, tím více času zabere, a tomu odpovídá i cena.

Je jedno, na čem zrovna pracuji, vždy vynakládám úsilí, abyste byli maximálně spokojení a aby v hotovém díle byl rozpoznatelný můj rukopis.

Jak probíhá spolupráce?

01.

Sdělení zadání, Vaší představy a případně rozpočtu

02.

Představím Vám možnosti zpracování a vytvořím přibližné nacenění, případně co pro Vás v daném rozpočtu můžu udělat. Rychlá hrubá skica.

03.

Vzájemná dohoda a předání zálohy.

04.

Zahájení práce na zakázce, předání případných foto referencí.

05.

Druhá fáze skicování.

06.

Zaslání detailní skici ke schválení.

07.

Schválení, případně úprava podle Vašeho přání.

08.

Zaslání finální skici ke schválení.

09.

Schválení, případně úprava.

10.

Práce na zakázce.

11.

Zaslání náhledu téměř hotové zakázky.

12.

Úprava díla podle Vašeho přání, nebo schválení.

13.

Příprava díla k předání.

14.

Doplatek celkové sumy + předání hotového díla.
Nabízené služby

Analogová tvorba

Jedná se jak o umělecké obrazy na zakázku, tak o malbu na stěny na nějaké téma. Maluji podle nějakého zadání, nebo volněji na zadané téma. Analogová tvorba je časově i technicky náročnější, v několika případech dražší, nabízí však jiné možnosti technického zpracování.

Digitální tvorba

Digitální malba je preciznější, rychlejší, a také levnější. Můžu přizpůsobit velikost díla i jeho propracovanost danému prostoru a dílo se dá vždy před odesláním do tisku upravit. 

Nenašli jste, co potřebujete? Kontaktujte mě a uvidím, co pro Vás můžu udělat, případně někoho šikovného doporučím.

Ceník

Skicovné

700,- / hodina

Skica je alfa a omega každé práce, nelze se jí vyhnout. Skica zabere nejméně času a jde v ní pouze o zachycení nápadu a přibližné kompozice + barevného provedení. Skica může zabrat klidně půl hodiny, u propracovaných motivů pro velkoformátové malby se můžeme dostat i na deset hodin. Záleží co skicuji.

Umělecká plátna malované akrylem

5000 - 50000,-

Pokud jde o malbu uměleckých pláten na zakázku akrylem, záleží vždy na velikosti plátna a propracovanosti motivu. Pro nacenění mě prosím kontaktujte.

Používám akrylové barvy a bavlněné plátna o gramáži 300g/m², obrazy lakuji akrylovým lakem v lesku nebo matu podle Vašeho přání. Ke každému plátnu je vydán certifikát o pravosti + vyhotovena smlouva o prodeji díla. Maluji také na papír.

Pokud jde o speciální požadavek, cena se může vyšplhat výše.

Podobizny

1500 - 10000,-

U digitálně malovaných podobizen záleží na Vašem rozpočtu a požadované propracovanosti. Cena se promítne na propracovanosti motivu.

Než začnu je potřeba poslat foto reference. Zároveň musím mít představu o tom, jaký daný člověk je – musím znát jeho koníčky, životní zážitky, co má rád a co nesnáší, čím se živí, a samozřejmě veselé příběhy. Vše co mi sdělíte mi napomůže vymyslet pro ně perfektní dárek.

Cena za podobiznu se odvíjí od počtu postav, zda-li jde pouze o linku, nebo o barevný motiv, na počtu požadovaných předmětů navíc a propracovanosti pozadí. Nejlevnější jsou obličeje v černé lince. Nejdražší jsou barevné obrazy s větším počtem postav a propracovaným pozadí.

Podobizny lze tisknout na kvalitní plakát o gramáži 200g/m², nebo na bavlněné plátno o gramáži 280g/m² natažené na blind rám – motiv přechází přes okraj blind rámu – není třeba ho rámovat. Velikost plakátu, případně plátna, se promítne do ceny materiálu.

V případě speciálního požadavku se cena může vyšplhat nahoru – například složitá, propletená kompozice plná postav a předmětů na plátně o velikosti 1×1,5 m se může vyšplhat na 30 000,- až 40 000,-

Digitální malba

3000 - 10000,-

U ceny za digitálně malované obrazy záleží na Vašem rozpočtu a požadované propracovanosti. Cena se promítne na propracovanosti motivu.

Cena za podobiznu se odvíjí od počtu postav, zda-li jde pouze o linku, nebo o barevný motiv, na počtu požadovaných předmětů navíc a propracovanosti pozadí. Nejlevnější jsou obrázky v černé lince. Nejdražší jsou barevné obrazy s větším počtem postav a propracovaným pozadí.

Díla lze tisknout na kvalitní plakát o gramáži 200g/m², nebo na bavlněné plátno o gramáži 280g/m² natažené na blind rám – motiv přechází přes okraj blind rámu – není třeba ho rámovat. Velikost plakátu, případně plátna, se promítne do ceny materiálu.

V případě speciálního požadavku se cena může výrazně vyšplhat nahoru – například složitá, propletená kompozice plná postav a předmětů na plátně o velikosti 1×1,5 m se může vyšplhat na 30 000,- až 40 000,-

Ilustrace

1000 - 6000,-

V případě ilustrace záleží na Vašem rozpočtu a požadované propracovanosti. Cena se promítne na propracovanosti ilustrace.

Cena za ilustraci se odvíjí od počtu postav, zda-li jde pouze o linku, nebo o barevný motiv, na počtu požadovaných předmětů navíc a propracovanosti pozadí. Nejlevnější jsou jednoduché ilustrace v černé lince. Nejdražší jsou propracované barevné ilustrace s větším počtem postav a propracovaným pozadí.

Ilustrace můžou být do knihy, na obálku knih, na produkty, etikety, případně do časopisů, na web, a podobně.

Pokud jde o speciální požadavek, cena za ilustraci se může vyšplhat výše.

Grafika

700,- / hodina

Jedná se grafické práce jako je dosazování textu, příprava etiket, vizitek, bannerů, grafická úprava, vícepráce při korekturách, tvorba fontu…

Logotypy

2000 - 20000,-

Pro přesnější nacenění je potřeba znát více detailů o Vašem logotypu – v jaké velikosti bude využíváno nejčastěji (na vývěsní ceduli/ webu/ sociálních sítích….), kde dále bude použito (gravírování laserem, razítko, sítotisk, na vizitkách…)

Pokud jde o speciální požadavek, cena za logotyp se může vyšplhat výše.

Muraly

1000 - 2000,- / m2

Záleží na barevnosti, motivu a jeho propracovanosti. Pokud jde pouze o černou linku, cena je nižší. Pokud o vybarvenou postavu, cena je nejnižší. Složité propletené kompozice jsou nejdražší.

Malovat lze přímo na stěnu, nebo připravit digitální malbu a stěnu nechat polepit tapetou.

Cena materiálu se odvíjí od velikosti dané stěny.

Pokud jde o speciální požadavek, cena za nástěnnou malbu se může vyšplhat výše.

Pomalování objektů - lednice, vozidla, textil, skatové a jiné desky

1000 - 10000,-

Cena se odvíjí od velikosti motivu, propracovanosti a provedení – černé linky, nebo barevný motiv. Také záleží na povrchu a o co se jedná.

Pokud jde o speciální požadavek, cena za malování na objekt se může vyšplhat výše. Například malba na dodávku se může vyšplhat i na 10000,- až 20 000,-

Motivy na tetování

1000 - 10000,-

Motiv na tetování je v první řadě potřeba důkladně promyslet, proto je dobré se se zájemcem o motiv sejít. Přeci jen, tetování je téměř na celý život.

Cena se odvíjí od několika faktorů: Záleží na velikosti, propracovanost, barevnosti, a zvoleném tatérovi, který motiv vytetuje. Někteří tatéři jsou schopni vytetovat motiv přesně 1:1 a to včetně síly linky a barev, proto je potřeba celý motiv propracovat. Pokud tatér motiv využije jako inspiraci a upraví podle svých schopností, není potřeba motiv dotahovat a nechat technickou stránku tetování na tatérovi.

Cena se proto odvíjí od požadavku. Menší tetování na předloktí v černých linkách je nejjednodušší a nejlevnější. Motiv na celý rukáv, případně záda, je složitější a dražší.

Pokud jde o speciální požadavek, cena za návrh motivu na tetování se může vyšplhat výše. Například 40 000,- za návrh na celé torzo – záda, hruď, bok, rameno, apod.